O nama

Give Yourself A Time Out!

Hotel BRAVO Loznica

Na 300m od centra grada Loznice nalazi se hotel Bravo, luksuzno Spa&Wellness hotelsko zdanje.

Hotel Bravo gostima nudi 10 prostranih i luksuzno opremljenih smeštajnih jedinica sa modernim sadržajem neophodnim za potpuni odmor i opuštanje, A la carte restoran sa vrhunskom ponudom hrane i pića, Bravo pivnicu sa velikim izborom točenih i flaširanih piva, Igraonica(rođendaonica) koja se prostire na 60m2 i Spa&Wellness za relaksaciju.

Za goste hotela obezbeđen je besplatan parking sa video nadzorom.

Hotel Bravo je mali gradski hotel, kategorisan sa tri zvezdice. Potpuno obnovljen tokom 2021. godine i zbog svoje dobre lokacije odlično je povezan sa svim delovima grada.

Zašto izabrati hotel Bravo?

Odlična lokacija

U neposrednoj blizini centra grada. Dobro povezan sa najvažnijim saobraćajnicama.

Raznovrstan sadržaj

Caffe, restoran, pivnica, Wellness & SPA, igraonica za decu, organizacija proslava, rođendana, poslovni sastanci…

Ljubazno osoblje

Veoma srdačno, uslužno i profesionalno osoblje hotela koje će uvek izaći u susret Vašim potrebama.

Loznica

Loznica je grad u zapadnom delu Srbije, u podnožju planine Gučevo, nedaleko od granice sa BiH. Ovo je prirodni, privredni, turistički, saobraćajni i kulturni centar dela Podrinja.

Upoznajte se sa glavnim atrakcijama Loznice, a to su: Tršić, rodno mesto Vuka Stefanovića Karadžića, manastir Tronoša, Banja Koviljača – Kraljevska banja, planina Gučevo, Etno selo Sunčana reka, muzej Jadra, reka Drina, dom kulture „Vuk Karadžić“.

U blizini hotela Bravo nalazi se Bolnica „Milenko Marin“, Apoteka, sportski centar „Lagator“, Pošta, „Raiffeisen“ i „Uni Credit“ banka, marketi: Lidl, Idea, Maxi.

Upoznajte se sa Loznicom

Give Yourself A Time Out!

Kontaktirajte nas za više informacija